LASERSKO ICJECANJE I GRAVIRANJE

Laser je mašina koja služi za graviranje i isjecanje odredjenih materijala koristeći laserske zrake, urezujući potrebnu grafiku bez fizičkog dodira sa materijalom. Spektar materijala na kome je moguće gravirati je veliki a neki od njih su drvo, guma, plastika, plexyglas, staklo, koža.

U odnosu na druge uređaj za graviranje i isjecanje, laser se pokazao boljim zbog lakše pripreme za gravuru, jednostavno rukovanje prilikom postavljanja odnosno uklanjanja materijala na koji se gravira, a takođe je i brži pri radu.

Siroka paleta boja, i razlicite vrste materijala nude sirok spektar mogucnosti u izradu znakova i plocica za obiljezavanje prostora, izradu plocica, izradu putokaza, kliritne nosace , idealan za primjenu u obiljezavanju prostorija, poslovnih zgrada, hotela, motela, izradu plaket

Vrsimo uslugu laserske gravure, obradu graverske plastike, izradu znakova za obiljezavanje poslovnog prostora i poslovne komunikacije u oblicima i dimenzijama po zelji klijenta.

Laserska gravura jedan je od najboljih načina za brendiranje privjezaka, metalnih pljoski, graviranje rokovnika, graviranje metalnih predmeta, graviranje na metalne olovke.

Laser je jedan od najpopularnijih mašina u grafičkoj industriji i donosi mogućnost da se stvori proizvod sa unikatnim brendiranjem. Brendiranje laserom donosi dugoročni izgled vašem omiljenom promotivnom artiklu i donosi mogućnost stvaranja kvaliteta na duge staze. Vaš artikal dobiće posebnu i luksuzniju notu, koja svojim dugoročnim kvalitetom može stvoriti u oku vašeg partenera osećaj da se radi o veoma vrijednom promotivnom poklonu i poslovnom poklonu. Lasersko graviranje najbolje rezultate daje upravo na metalnim površinama, a posebno na površinama proizvoda ili ambalaže napravljenih od veoma čvrstih metala ili legura. Lasersko graviranje na metalu je trajno, neizbrisivo i može se oštetiti samo trenjem ili grebanjem.

Laserska gravura je tehnika kojom možete ostaviti otisak zauvijek.

Izdvajamo iz ponude: UV ŠTAMPA

Podijeli stranicu putem:

graviranje
Copy link
Powered by Social Snap