BRENDIRANJE AUTA

Brendiranje auta ili autografika pretvara Vaše vozilo u pokretnu reklamu. Ovo je najbolji i najjeftiniji način prezentacije Vaše firme ili proizvoda. Vozilo može da bude potpuno ili djelimično brendirano u zavisnosti od Vaših potreba i zahtjeva. Materijal koji koristimo za brendiranje auta je visokokvalitetna folija za autografiku. Folija se takođe premazuje tečnošću za laminiranje tako da štampa ne blijedi. Ako želite da Vaš brend svi vide i prepoznaju, dođite kod nas a naš tim dizajnera će Vam pomoći u pripremi za štampanje.

Brendiranje auta jača identitet vaše firme i to je efikasan način da utičete na hiljade ljudi svakog dana.

Autografika šalje jasnu poruku vašim potencijalnim klijentima, i čini vašu firmu  prepoznatljivijom. Brendiranje vozila ostavlja snažan utisak na svakog posmatrača. Zato je to sjajan način da pretvorite svoja vozila u pokretne reklame. Bez obzira da li ste na putu, ili vam je vozilo na parkingu, vi konstantno promovišete svoj brend.

Naravno poseban dio je i pravilno postavljanje grafike na vozilo posebno prilagodjenim alatima za tu vrstu djelatnosti. Auto grafika i brendiranje vozila PVC folijama tehnikom ispisivanja vozila ili obljepljivanje koloritnim grafičkim rješenjima predstavlja efektan marketinški alat kojim stalno prezentujete Vaš brend, proizvode i usluge širokom krugu Vaših potencijalnih klijenata.

Da bi autoreklama bila efektna potrebno je uklopiti dobro grafičko rješenje sa pravilnim izborom materijala. Brendiranje vozila se vrši digitalnom štampom iz rolne u kombinaciji sa livenim katerskim folijama.

Iz ponude izdvajamo: SITO ŠTAMPA

Podijeli stranicu putem:

Copy link
Powered by Social Snap