SLIKE NA PLATNU-KANVASI

Slike na platnu se štampaju na originalnom slikarskom “canvas” platnu u visokoj rezoluciji štampe. Postavljaju se i zatežu na drveni “blind ram” debljine 2cm. Slike imaju 3d efekat,jer se platno zateže preko ivica rama. Kanvasi se mogu štampati u dimenzijama po Vašoj želji,najbolji način da sačuvate svoje uspomene ili nekoga obradujete.

DIGITALNA ŠTAMPA NA SLIKARSKOM PLATNU – tehnologija štampanja digitalnih fotografija na slikarskom platnu. Kvalitetna digitalna štampa na canvasu, odnosno slikarskom platnu će brzo i vrlo upečatljivo pretvoriti vaše fotografije ili reprodukcije poznatih slikarskih autora u istinsku umjetnost. Grafika tehnikom digitalne ploter štampe na canvasu se reprodukuje sa postojećih umetničkih djela, ili bilo kog digitalnog fajla i predstavlja idealan način da se omiljena fotografija pretvori u komad atraktivne umjetnosti. Ova tehnika digitalne štampe će Vam pomoći da oplemenite Vaš poslovni ili stambeni prostor omiljenim reprodukcijama ili Vašim porodičnim fotografijama koje će biti prenešena na slikarsko platno. Canvas digitalna štampa je dostupna u različitim formatima.

Slike na platnu su pravi izbor ako želite da unesete toplinu i ukrasite vaš životni iil radni prostor, ali i kao poklon za poslovne partnere ili Vama drage osobe.

Slike na platnu su vrlo popularne kod uređenja enterijera, poslovnih prostora, izložbenih salona, kućnih dekoracija, a pogodna je i za poklone jer se svi motivi koje imate u digitalnom zapisu mogu prenjeti na slikarsko platno. Mi nudimo i mogućnost natezanja platna na blind ram pa je platno potreno samo okačiti na zid.

Slike na platnu primjeri

Podijeli stranicu putem:

Iz ponude izdvajamo DIGITALNA ŠTAMPA

Copy link
Powered by Social Snap