PODMETAČI NA STOLOVE

Podmetači u jednoj ili više boja po zahjtevu klijenata u formatima po želji klijenta. Najčešće se radi štampa u B3 formatu (353 x 500 mm).
Ovaj proizvod je izuzetno praktičan reklamni materijal koji je ujedno i vrlo funkcionalana jer služi kao podmetač na koji se postavljaju tanjiri i oprema za ručavanje. Nalazi se stalno pred očima gostiju u ugostiteljskom objektu, čime povećavamo impulsivnu prodaju i broj narudžbina u restoranu – kafiću, a istovremeno se i znatno olakšava čišćenje stola nakon konzumacije hrane i pića. Glavna prednost je vrlo ekonomična cijena koja je apsolutno isplativa, a Vaš sto je reklamna površina koja promoviše Vašu ponudu, partnerske firme, specijalne akcije.

Dobro postavljen sto pridodaje cjelokupnom ambijentu prostorije za jelo, ali i ugođaju i doživljaju poslužene hrane i pića. Podmetači za stolove predstavljaju spoj funkcionalnog i efektnog. Sa dugom tradicijom smo stekli i neophodno iskustvo u domenu kvaliteta proizvoda koje nudimo, gdje Vam u susret izlaze i naši dizajneri koji će Vam sa sugestijama i predlozima olakšati proces pripreme za štampu.

Takođe iz naše ponude izdvajamo PAPIRNE KESE

Copy link
Powered by Social Snap