CNC OBRADA METALA

CNC obrada pločastih materijala u digitalnoj štampi velikog formata ima široku primjenu. Grafix Vam nudi mogućnost isjecanja pločastih materijala koji u kombinaciji sa digitalnom štampom i katerskim isecanjem folije nude veliku mogućnost pravljenja različitih 2D i 3D stendija, svjetlećih reklama, reklamnih panoa, tabli za obilježavanje firmi, izradi logotipa u oblicima na različitima materijalima, izrada putokaza…
Grafix Vam nudi CNC isjecanje, lasersku gravuru, obradu i štampanje pločastih materijala. Mi sječemo drvo, pleksiglas, aluminijum, alubond, forex, stiropor, stirodur itd. U kombinaciji sa različitim tehnikama UV i digitalne štampe, cnc obrada i laserske gravure u mogućnosti smo da Vam ponudiomo proizvode koji su potpuno prilagođeni Vašim zahtjevima i zahtjevima tržišta.
Kod nas možete dobiti kvalitetan reklamni materijal za promocije i prezentacije kao i za brendiranje samog mjesta prodaje, po potrebi možete angažovati i naše montažere za instalaciju proizvedenog materijala čime dobijate uslugu ključ u ruke.

CNC Obrada – 3D LOGOTIPI – 2D ISPISI

Stirodur je materijal koji je našao primjenu i u izradi trodimenzionalnih reklamnih natpisa i logotipa. Postupkom CNC obrade u mogućnosti da smo da uradimo izuzetno efektne 3D ispise i logotipe. Isječeni stirodur se gletuje zatim visoko kvalitetnim bojama po panton skali se farba u originalne kompanijske boje koje su Vam potrebne. Stirodur reklame se koriste za spoljašnje i unutrašnje obilježavanje objekata, sajmova, revija, poslovnih prostora itd. Reklamna 3D slova i logotipi od stirodura, se izrađuju u najraznovrsnijim formama i veličinama i što je često vrlo bitno kratkim rokovima isporuke. Ono što odlikuje stirodur slova je kratak rok isporuke i veoma povoljna cijena krajnjeg proizvoda.

Odlična reklama, izrada 3D slova od stiropora, pleksiglasa, klirita. Izradjujemo 3D slova, različitih dimenzija i fontova prema željama i zahtjevima kupaca. Nudimo 3D slova sa kombinovanom rasvjetom, kao i sa pozadinskom i frontalnom rasvjetom. Istaknite Vaš logo, dajte sjaj Vašoj firmi. Izuzetna reklama, privlačnog dizajna. Stojimo Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja, savetujemo Vas kako da na najbolji mogući način prikažete Vašu firmu u najboljem svjetlu.

 

Iz ponude izdvajamo: SUBLIMACIJA

Podijeli stranicu putem:

Copy link
Powered by Social Snap