ŠTAMPA VELIKIH FORMATA

ŠTAMPA VELIKOG FORMATA je moderna tehnika štampe, koja uključuje štampanje xxl datoteka na nizu različitih medija u punoj boji i visokoj rezoluciji. Digitalna štampa velikog formata nema ograničenja u broju boja štampe, kvalitet i rokovi nisu uslovljeni tiražom, tako da je moguće izvršiti individualnu štampu bez obzira na izbor materijala.

Digitalna štampa velikog formata je u stalnoj ekspanziji i danas predstavlja veoma rasprostranjenu tehnologiju štampe, a najviše se koristi digitalna štampa na ceradama, pvc folijama, plakatima i plavim poleđinama. Izuzetno veliki ploteri i mogućnost spajanja grafika još su jedna prednost ove tehnike štampe jer praktično sam grafički format nema ograničenja.

Posebno ističemo prednosti digitalne štampe kod uređenja sajmskih enterijera, uređenje izloga, lokala, outdoor i indoor obilježavanja, vizuelne komunikacije, izrade pos materijala, izrade i brendiranje reklamnih polica, autografika i td.

USLUGE ŠTAMPE VELIKIH FORMATA

Brendiranje auta

Brendiranje auta ili autografika pretvara Vaše vozilo u pokretnu reklamu. Ovo je najbolji i najjeftiniji način prezentacije…

Opširnije

Zastave

Zastave izrađujemo na platnu i na ceradi. Idealna reklama za indoor i outdoor prostor…

Opširnije

Brendiranje izloga

Nudimo veliki izbor folija,kao i štampu prema Vašem zahtjevu,jer ukusi su različiti a naše mogućnosti neograničene!

Opširnije

Cerade

Cerada je odličan način za reklamu u koliko prodajete neki plac,kuću ili gradite zgradu.

Opširnije

Iz ponude izdvajamo: OFFSET ŠTAMPA

Podijeli stranicu putem:

Copy link
Powered by Social Snap