O NAMA

Štamparija Grafix je osnovana 01.12.2003 godine u Banja Luci. Od tada uspješno poslujemo i uspjevamo da svojim znanjem i kvalitetom ispunimo zahtjeve tržišta u rangu malih i srednjih preduzeća. Naša obaveza je da Vama, kao potencijalnom komitentu, pružimo sve informacije o našoj štampariji i uslugama koje nudimo.

Šta sve štampamo?

U mogućnosti smo da proizvedemo širok spektar prozvoda kao što su vizit-karte, memorandumi, koverte, blokovksa roba (NCR blokovi A4,A5,A6), flajeri, brošure, fascikle, plakate svih dimenzija, naljepnice svih oblika i dimenzija, jednom rječju, kompletan štampani materijal. Takođe, nudimo usluge štampe na satovima, setovima, šoljama, majicama, duksevima, radnim odijelima, kapama i slično.

Naša štamparija nudi usluge izrade firmopisa kao što su brendiranje automobila i prostora, izrada svjetlećih 3D reklama, cerada, reklamnih panoa i tabli, ispise na šajbama i vozilima, i još mnogo toga. Štamparija koristi više tehnologija štampe: digitalna, offset, UV, sito štampa, zlatotisak, firmopis, lasersko graviranje i CNC.

Štampanje prepustite nama

Usluge koje nudimo su:

  • Digitalna štampa (brza tehnika štampe za male i srednje tiraže)
  • Offset štampa (najzastupljenija tehnika štampe, pogodna za velike tiraže)
  • Sito štampa (štampa na tekstilu, drvetu, plastici, itd.)
  • Firmopis (štampa na PVC foliji, brendiranje automobila, prostora, ispisi na šajbama, i sl.)
  • UV štampa (Tehnika direktne štampe na metalu, plastici, koži, staklu, drvetu, privjecima, olovkama, upaljačima, itd.)
  • Sublimacija (štampa na keramici, staklu, šoljama, puzlama i sl.)
  • Laserko isjecanje i graviranje (izrezivanje i graviranje na različitim materijalima poput drveta, kože, pleksiglasa, gravoplasta)
  • CNC isjecanje (izrada 3D reklama, isjecanje materijala raziličite debljine i oblika)

Štamparija koja ima viziju

Naša vizija je da budemo sinonim za štampariju koja stalno postavlja više standarde u oblasti poslovanja i izrade štampanog materijala, unapređenje štamparskih tehnologija, kreiranje kreativnih rješenja za potrebe okoline kao i konstantno usavršavanje zaposlenih u našoj štampariji. Da budemo štamparija koja prati trendove, ali ih i postavlja.

Podijeli stranicu putem:

Copy link
Powered by Social Snap