SITO ŠTAMPA

Sito štampa ima prednost visokog kvaliteta otiska i njegova trajnost. Imate reklamnu kampanju? Potrebu za kišobranima u jesen? Majicama pred ljetnu sezonu? Radne kombinezone i opremu tokom cijele godine? Mi možemo da Vam pomognemo u tome,jer naš otisak je kvalitetan i traje dugo, ponekad duže i od brenda.

Sito štampa je tehnika kojom je moguće ostvariti otisak na gotovo svim predmetima sa ravnom površinom. Pogodna je za štampu na plastici, drvetu i sličnim podlogama raznih oblika i namjena. Posebnu primjenu nalazi u tekstilnoj industriji za štampu najraznovrsnijih tekstilnih materijala.

Ova štamparska tehnika je veoma popularna kada je riječ o velikim tiražima, jer iako je inicijalna cijena viša nego kod ostalih tehnika, cijena pojedinačnog otiska u velikim serijama je neuporedivo manja nego u drugim štamparskim procesima.

Prednost otiska dobijenog kroz proces sito štampe naše štamparije na ovaj način je visok kvalitet, kao i njegova trajnost. To je razlog zašto se prilikom izrade najkvalitetnijih reprodukcija poznatih slika, kao tehnika isključivo koristi sito štampa.

U skladu sa vašim potrebama mi ćemo vam reći koje je najbolje rješenje za izradu vašeg dizajna, kako biste mogli da iskoristite sve prednosti sito štampe i u smislu kvaliteta i u smislu finansija.

Proces sito štampe zahtjeva da grafike budu razdvojene po boji, svaka korištena boja zahtjeva svoje vlastito sito. Osim pripreme sita većina ostalih procesa ne zahtjeva dodatne troškove. Dodatni zahtjevi za doradu uključuju: promjene boje, usklađivanje boja, proizvodnja uzoraka. Cijene štampanja su zasnovane na broju korištenih boja i tiražu.

Uz odgovarajuću grafičku pripremu (vektorska priprema) štampamo u tehnologiji direktne sito štampe do 6 boja. Pozicija i veličina otiska na tekstilu je prema zahtjevu klijenta.

Sito štampa na tekstilu pruža najpostojaniji otisak.

S obzirom na to da je kod nas jedan od najtraženiji proizvoda reklamna majica mi ovaj oblik štampe pretežno koristimo za štampu na ovom materijalu.U zavisnosti od aplikacije koja se štampa na reklamnim majicama u sito štampi koristimo odabir tehnike. Pomoću sito štampe reklamne majice možemo brendirati u jednoj ili više boja. U slučaju da se radi jedna dve tri boje onda radimo direktnu štampu na majici ili tekstilnom artiklu za koji se klijent odluči. Dok u situacijama kada treba da se odradi aplikacija koja ima četri ili više boja onda radimo tehniku sito preslikača. Sito preslikači se štampaju tako što prvo snimimo pripremu po bojama na više sita a kasnije prilikom štampe te boje uklapamo na isto mesto. U ovoj tehnici prvo se štampa aplikacija na transfer papiru a kasnije se ta ista aplikacija prebacuje na željeni predmet.

USLUGE SITO ŠTAMPE

Kape

Štampu na kačketima i kapama kod nas možete da uradite krajnje profesionalno i povoljno.

Opširnije

Majice

Kod nas možete uraditi štampu na samo jednoj majici ili na daleko većem broju što je kod nas već postalo praksa!

Opširnije

Podijeli stranicu putem:

Iz ponude izdvajamo: CERADE

Naša partnerska preporuka : WEB DIZAJN – LUNAMEDIA

Copy link
Powered by Social Snap