SITO ŠTAMPA

Prednost sito štampe je visok kvalitet otiska i njegova trajnost. Imate reklamnu kampanju? Potrebu za kišobranima u jesen? Majicama pred ljetnu sezonu? Radne kombinezone i opremu tokom cijele godine? Mi možemo da Vam pomognemo u tome,jer naš otisak je kvalitetan i traje dugo, ponekad duže i od brenda.

Sito štampa je tehnika kojom je moguće ostvariti otisak na gotovo svim predmetima sa ravnom površinom. Pogodna je za štampu na plastici, drvetu i sličnim podlogama raznih oblika i namjena. Posebnu primjenu nalazi u tekstilnoj industriji za štampu najraznovrsnijih tekstilnih materijala.

Ova štamparska tehnika je veoma popularna kada je riječ o velikim tiražima, jer iako je inicijalna cijena viša nego kod ostalih tehnika, cijena pojedinačnog otiska u velikim serijama je neuporedivo manja nego u drugim štamparskim procesima.

Prednost otiska dobijenog kroz proces sito štampe naše štamparije na ovaj način je visok kvalitet, kao i njegova trajnost. To je razlog zašto se prilikom izrade najkvalitetnijih reprodukcija poznatih slika, kao tehnika isključivo koristi sito štampa.

USLUGE SITO ŠTAMPE

Majice

Kod nas možete uraditi štampu na samo jednoj majici ili na daleko većem broju što je kod nas već postalo praksa!

Opširnije

Trakice

Idealan način da Vaš brend postane vidljiv na svakom mjestu koje je takođe moguće iskoristiti kao površinu…

Opširnije

Kape

Štampu na kačketima i kapama kod nas možete da uradite krajnje profesionalno i povoljno.

Opširnije

Podijeli stranicu putem:

Copy link
Powered by Social Snap